[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: سال 3، شماره 5 - ( 10-1394 ) ::
جلد 3 شماره 5 صفحات 20-25 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی روند تولید و مصرف گوشت در ایران طی سال‌های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲
حمید رضا جلالی ، سید علی میرابراهیمی
مقدمه:   (1244 مشاهده)

فقدان پروتئین در رژیم غذایی منجر به استفاده‌ی بدن از منابع پروتئینی بدن شده و ضعف ماهیچه‏ای، ضعف در عملکرد قلب، تأخیر در ترمیم زخم‏ها، سوء هاضمه، نازک‌شدن و کم‌‏پشت‌شدن موها و موارد دیگری را به دنبال دارد.
عمده پروتئین مورد نیاز انسان‏ها از طریق خوردن گوشت و به طور عمده گوشت چهارپایان اهلی، پرندگان به ویژه مرغ و آبزیان به ویژه ماهی تأمین می‏شود. علی‏رغم افزایش سرانه‌ی مصرف ماهی در کشور ما، همچنان گوشت مرغ و گوشت قرمز، سهم بیش‌تری در مصرف خانوارها به خود اختصاص داده‏‌اند. با توجه به این موضوع و همچنین اصل جایگزینی نهاده‏ها در اقتصاد کشاورزی (که گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز در بازار مصرف گوشت می‌داند) در این مقاله ابتدا وضعیت تولید، واردات و مصرف گوشت مرغ و سپس گوشت قرمز در ایران در فاصله‌ی سال‏های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲ مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خاتمه بر مبنای یافته‌های این مقاله، پیشنهاداتی ارایه خواهد شد.

واژه‌های کلیدی: مصرف گوشت، واردات ومصرف گوشت مرغ، گوشت قرمز
متن کامل [PDF 557 kb]   (886 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


جلالی رضا، میرابراهیمی علی. بررسی روند تولید و مصرف گوشت در ایران طی سال‌های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲. 1. 1394; 3 (5) :20-25

URL: http://amar.srtc.ac.ir/article-1-148-fa.html



سال 3، شماره 5 - ( 10-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
آمار (دوماهنامه‌ی تحلیلی - پژوهشی) Statistics Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3752