:: سال 3، شماره 5 - ( 10-1394 ) ::
جلد 3 شماره 5 صفحات 25-20 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی روند تولید و مصرف گوشت در ایران طی سال‌های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲
رضا جلالی، علی میرابراهیمی
مقدمه:   (4391 مشاهده)

فقدان پروتئین در رژیم غذایی منجر به استفاده‌ی بدن از منابع پروتئینی بدن شده و ضعف ماهیچه‏ای، ضعف در عملکرد قلب، تأخیر در ترمیم زخم‏ها، سوء هاضمه، نازک‌شدن و کم‌‏پشت‌شدن موها و موارد دیگری را به دنبال دارد.
عمده پروتئین مورد نیاز انسان‏ها از طریق خوردن گوشت و به طور عمده گوشت چهارپایان اهلی، پرندگان به ویژه مرغ و آبزیان به ویژه ماهی تأمین می‏شود. علی‏رغم افزایش سرانه‌ی مصرف ماهی در کشور ما، همچنان گوشت مرغ و گوشت قرمز، سهم بیش‌تری در مصرف خانوارها به خود اختصاص داده‏‌اند. با توجه به این موضوع و همچنین اصل جایگزینی نهاده‏ها در اقتصاد کشاورزی (که گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز در بازار مصرف گوشت می‌داند) در این مقاله ابتدا وضعیت تولید، واردات و مصرف گوشت مرغ و سپس گوشت قرمز در ایران در فاصله‌ی سال‏های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲ مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خاتمه بر مبنای یافته‌های این مقاله، پیشنهاداتی ارایه خواهد شد.

واژه‌های کلیدی: مصرف گوشت، واردات ومصرف گوشت مرغ، گوشت قرمز
متن کامل [PDF 557 kb]   (3389 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى


XML     Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
سال 3، شماره 5 - ( 10-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها