%0 Journal Article %T %J 2 %V 3 %N 5 %U http://amar.srtc.ac.ir/article-1-148-fa.html %R %D 2016 %K %X فقدان پروتئین در رژیم غذایی منجر به استفاده‌ی بدن از منابع پروتئینی بدن شده و ضعف ماهیچه‏ای، ضعف در عملکرد قلب، تأخیر در ترمیم زخم‏ها، سوء هاضمه، نازک‌شدن و کم‌‏پشت‌شدن موها و موارد دیگری را به دنبال دارد. عمده پروتئین مورد نیاز انسان‏ها از طریق خوردن گوشت و به طور عمده گوشت چهارپایان اهلی، پرندگان به ویژه مرغ و آبزیان به ویژه ماهی تأمین می‏شود. علی‏رغم افزایش سرانه‌ی مصرف ماهی در کشور ما، همچنان گوشت مرغ و گوشت قرمز، سهم بیش‌تری در مصرف خانوارها به خود اختصاص داده‏‌اند. با توجه به این موضوع و همچنین اصل جایگزینی نهاده‏ها در اقتصاد کشاورزی (که گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز در بازار مصرف گوشت می‌داند) در این مقاله ابتدا وضعیت تولید، واردات و مصرف گوشت مرغ و سپس گوشت قرمز در ایران در فاصله‌ی سال‏های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲ مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خاتمه بر مبنای یافته‌های این مقاله، پیشنهاداتی ارایه خواهد شد. %> http://amar.srtc.ac.ir/article-1-148-fa.pdf %P 20-25 %& 20 %! %9 Research %L A-10-2-117 %+ %G eng %@ 2383-2843 %[ 2016