بررسی روند تولید و مصرف گوشت در ایران طی سالهای ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲
|
رضا جلالی، علی میرابراهیمی |
|
|
مقدمه: (4395 مشاهده) |
فقدان پروتئین در رژیم غذایی منجر به استفادهی بدن از منابع پروتئینی بدن شده و ضعف ماهیچهای، ضعف در عملکرد قلب، تأخیر در ترمیم زخمها، سوء هاضمه، نازکشدن و کمپشتشدن موها و موارد دیگری را به دنبال دارد.
عمده پروتئین مورد نیاز انسانها از طریق خوردن گوشت و به طور عمده گوشت چهارپایان اهلی، پرندگان به ویژه مرغ و آبزیان به ویژه ماهی تأمین میشود. علیرغم افزایش سرانهی مصرف ماهی در کشور ما، همچنان گوشت مرغ و گوشت قرمز، سهم بیشتری در مصرف خانوارها به خود اختصاص دادهاند. با توجه به این موضوع و همچنین اصل جایگزینی نهادهها در اقتصاد کشاورزی (که گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز در بازار مصرف گوشت میداند) در این مقاله ابتدا وضعیت تولید، واردات و مصرف گوشت مرغ و سپس گوشت قرمز در ایران در فاصلهی سالهای ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۲ مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خاتمه بر مبنای یافتههای این مقاله، پیشنهاداتی ارایه خواهد شد.
|
|
واژههای کلیدی: مصرف گوشت، واردات ومصرف گوشت مرغ، گوشت قرمز |
|
متن کامل [PDF 557 kb]
(3389 دریافت)
|
نوع مطالعه: پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|