[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: سال 3، شماره 2 - ( 4-1394 ) ::
جلد 3 شماره 2 صفحات 33-31 برگشت به فهرست نسخه ها
سهم انواع گوشت در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۹۲
شکوفه قصوری، عبدالحمید حقیقی
مقدمه:   (3774 مشاهده)

از آنجا که بیش‌ترین غذای مصرفی انسآن‌های اولیه گوشت شکار بوده است، لذا برنامه‌ی غذایی آن‌ها ، حاوی پروتئین و املاح بسیار زیادی بوده است. آن‌ها عمدتاً گوشت، سبزی و میوه می‌خوردند، در نتیجه قدی بلند و استخوآن‌هایی قوی داشتند و قد آن‌ها از نسل‌های بعدی که کشاورز بودند، ۱۵ سانتی‌متر بلندتر بود. در سال‌های اخیر که تنوع غذایی رعایت می‌شود قد افراد به حالت طبیعی برگشته است و جوامعی که منابع پروتئینی و گوشت بیش‌تری را مصرف می‌کنند بلند قدتر هستند.

با توجه به طیف گسترده‌ی کالاهای دارای پروتئین در این بخش و عدم امکان پرداختن به تک‌تک آن‌ها، در این مقاله برای تحلیل بهتر از سه عنوان کلی گوشت قرمز‌ وگوشت مرغ و گوشت ماهی استفاده می‌شود.

به منظور بررسی روند مصرف اقدام اشاره شده در دهه‌های مختلف، اطلاعات سال‌های ۱۳۵۶، ۱۳۶۶، ۱۳۷۶، ۱۳۸۶ و ۱۳۹۲ طرح هزینه و درامد خانوارهای شهری و روستایی مرکز آمار ایران استفاده شده است.

با توجه به اهمیت گوشت در حفظ سلامتی مردم، این گروه کالایی همواره سهم بزرگی در سبد مصرفی خانوار داشته است. در ابتدا سهم انواع گوشت در سبد هزینه‌‌های خانوار در سال‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

واژه‌های کلیدی: سهم انواع گوشت، سبد مصرفی خانوارهای ایرانی، گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوشت ماهی
متن کامل [PDF 490 kb]   (1120 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


قصوری شکوفه، حقیقی عبدالحمید. سهم انواع گوشت در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۹۲. 1. 1394; 3 (2) :31-33

URL: http://amar.srtc.ac.ir/article-1-35-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
سال 3، شماره 2 - ( 4-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
آمار (دوماهنامه‌ی تحلیلی - پژوهشی) Statistics Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4639